keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Kynsitaide (joululahja)

Vaikka kynsilakan laittaminen ei olekaan askartelua, se on taiteellista. Kynsitaide varsinkin on ihan oikeasti taidetta (sehän on nimessä!) ja vaikka en osaa ollenkaan, sain lahjaksi millä oppia ja harjoitella.


Äiti antoi minulle lahjaksi OPIn Take Ten -kynsilakkasetin, Mavalan hilelakkasetin ja Nail Supreme kynsitaidekynät.

Minulla on viimeviikon ollut tekokynnet (kotona liimatut), jotka oli ihan kivat mutta vähän epäkäytännölliset. Puhelimen käyttäminen oli vaikeeta! Mutta minusta oli tosi kiva kun niin pitkät kynnet voi maalata kauniiksi.


Lakkasin ranskalaisen manikyyrin hopeisilla kärjillä (OPIn Designer... De Better!) ja punaisilla pohjilla. Punainen lakka on Rimmel Londonin Salon Pro 703 Rock & Roll. 

Olen ollut tosi tyytyväinen Rimmel Londonin lakkoihin. Minulla on yksi 60 Seconds lakka ja minusta sen pigmentti on aivan mieletön! Ei jää pensselinjälkiä (raitoja) ollenkaan, ja yksikin kerros riittää. Ja se todella kuivuu 60 sekunnissa! Salon Pro on myös aivan mahtava ja suosittelen molempien kokoelmien (Salon Pron ja 60 secondsin) kynsilakkoja.

Käytin ranskalaisen manikyyrin saavuttamiseksi sellaisia aputarroja (ks. etusormi).


 Ensiksi maalataan kaksi kerrosta pohjalakkaa ja annetaan kuivua täysin. Sitten laitetaan aputarrat siihen kohtaan kynttä kun halutaan, lakataan kärjet ja otetaan aputarra pois kun kärjet ovat hetken kuivuneet. Lopuksi päälilakkaa niin pysyvät kauniina ja kärkien ja pohjan raja häviää. Tarroja on myös saatavilla muun mallisina kun pyöreinä ja olen nähnyt kun netissä ihmiset käyttävät ihan tavallista teippiä saadakseen kynsiin suoria viivoja ja raitoja.

OPIn Take Ten -setissä on lakat Pirouette My Whiste, Alpine Snow, Bubble Bath, Tickle My France-y, You Don't Know Jacques!, Cajun Shrimp, Big Apple Red, German-icure, Malaga Wine ja Lincoln Park After Dark. 

Kätin heti tuota Alpine Snowta ja laitoin päälle Mavala hilesetistä kultaista ja violettia hilelakkaa. Lopuksi täplittelin kokeeksi sinistä, pinkkiä ja keltaista nail art kynillä. Niitä on hauska käyttää!


Keskisormessa kokeeksi Tickle My France-y ja kultaista ja bronssista hielttä.

Viimeisessa kuvassa ovat muuten luonnolliset kynteni. :)

Laitan ehkä askartelujen lisäksi kynsijuttuja tänne blogiin, varsinkin ennen uutta vuotta sillä olen kylässä mummilassa. Vaikka mummilta löytyy jopa kuumaliimapyssy minulla ei ole oikeen aikaa askarrella täällä ollessa.


Toivottavasti kaikilla oli leppoisa joulu (aatto ja päivä)! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti