sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Keväiset kynnet ja ensimmäiset kevät-HAMAhelmet


Kevät on jo saapunut Kööpenhaminaan :) 
 Sen kunniaksi kukkasia on nyt keittiön ikkunalaudalla basilikan ja sinivalkoisen itsenäisyyspäiväkynttilän vieressä... Kukat korvasivat joulukynttelikön joka on ollut ikkunalaudalla marraskuusta asti. Oli kiva jättää valo päälle niin, että kun iltapäivällä tuli kotiin pimeällä ikkunassa odotti valo. Mutta nyt ei ole enää pimeää niin kynttelikölle ei ole enää tarvetta! Kukkasia löytyy nyt myös ihanan keväisistä kynsistäni.

Vihreä on ihanan pirteä väri mutta alkaa olla paksua ja hankalaa käyttää... lakat eivät kestä ikuisesti, varsinkaan sellaiset, jotka on ostettu jostain kojusta eurolla. Mutta toimii silti! Käytin pinkkiä joululahjaksi saamaani nail art kynää ja vähän Mavalan hopeaa kimalletta.


Keskisormessa on viikko sitten hellasta saatu palovamma. :(


Ai ihana kun kimaltelee, myös auringon heijastus pöydästä!
Minä aina lakkaan ensin alulakan, sitten kaksi tai kolme kerrosta väriä (riippuen lakasta) ja sitten koristeet. Annan kuivua vähän aikaa kunnes kynnet ovat kosketus-kuivia ja kovia. Mutta tässä kikka: *seuraavana päivänä* laitan päälylakan. Miksi vasta seuraavana? Sillä minulle aina tulee kynsiin kolhuja ja lommoja. Nytkin tuli hiusten kuvio. Päälylakka täyttää kuopat ja sileyttää värin. Kannattaa siis laittaa päälylakka vasta sitten kun lommot ovat tulleet!

Varsinkin kukassa näkyy hiusten kuvio.

Tadaa! 

Askartelurintamalla on myös tapahtunut keväinen muutos. Laitoin joulunauhat pois ja toin esiin höyhenyt ym viime viikolla Fastelavn juttuja askarrellessa. Innostuin myös tekemään Hama-helmistä kaiken laisia keväisiä elukoita. Tässä onnistuneet kana ja tipu.

Väh. 27*24

18*18


2 kommenttia: